Mihai Mitoșeu: Îi dădeam lui Costin Mărculescu câte 1 milion, ca lumea să-i dea bani la petreceri

Adrian, 14 iun.. 2020

Mihai Mitoșeru a fost invitatul lui Teo Trandafir, unde a vorbit despre moartea lui Costin Mărculescu. Acesta era unul din cei mai buni prieteni ai săi și a povestit că acum maxim o lună, Costin s-a schimbat foarte mult. După ce a pierdut firma de modele pe care o avea cu Carmen Pleșa, ani de-a rândul acesta își ducea prietenii să le arate ce a pierdt. Atât Mitoșeru, cât și Mara Banică, Oana Lis și ceilalți îi spuneau să lase trecutul în urmă și să meargă mai departe.

Costin Mărculescu era în depresie cruntă

Mihai Mitoșeru spune că acum aproximativ o lună Costin Mărculescu s-a schimbat foarte mult. Din omul glumeț și vesel a ajuns să se izoleze. Aceștia aveau  o regulă pe timpul pandemiei vorbeau la câteva zile prin video call. În ultima vreme Costin Mărculescu nu mai participa sau își repezea prietenii.

„Dacă pierzi tot trebuie să faci ceva, orice. Niciodată nu l-am întrebat ce s-a întamplat cu firma lui. Niciodata nu am înțeles de ce și-a pierdut banii și totul pentru că a lăsat academia de modele pe mâna altuia. În viața asta trebuie să înțelegi că trebuie să accepți că poate să vină un om mai prost ca tine, dar îți ia locul.”, a spus Mihai Mitoșeru la Teo show.

Costin Mărculescu avea datorii foarte mari

Costin Mărculescu a plecat dintre noi cu datorii foarte mari. O fotografie publicată de un ziar online arată ca la întreținere avea peste 13 mii de lei restanță. La fel și mulți dintre aceștia l-au împrumutat cu bani.

Toți prietenii lui au încercat să-l ducă la spectacolele lor și Mihai Mitoșeru era primul care-l cinstea atunci când începea să cânte pentru a stimula lumea să îi dea bani.

Costin Mărculescu s-a stins în sigurătate lângă câinele pe care-l iubea nespus. Iar moartea a fost descoperită de Dan Capatos în direct la XNS prin reporterul Horațiu.← Close