Mirel Rădoi România U21 – Irlanda U21: vor fi schimbări mari

Adrian, 13 oct.. 2019

Echipa națională de tineret a României se pregătește pentru al treilea meci din grupa 8. Luni. 14 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, „tricolorii” lui Mirel Rădoi se vor întâlni cu Irlanda de Nord U21.

Dacă din primele două meciuri, România U21 a câștigat doar trei puncte (înfrângere cu Danemarca, scor 0-1 și victorie cu Ucraina, scor 3-0), Mirel Rădoi și băieții săi sunt pregătiți să își mărească punctajul în clasamentul grupei, acolo unde ocupă locul al treilea. Primele două poziții fiind ocupate de Finlanda (7 puncte) și Danemarca (6 puncte).

„Vom efectua ceva schimbări pentru mâine seară pentru că încercăm oarecum să aducem forțe proaspete. Unii dintre jucători au acumulat o oboseală destul de mare, alții vin după perioade lungi de accidentări, au avut 3 meciuri în 12 zile și oarecum ne preocupă sănătatea lor nu doar la acest meci, ci și în partidele de campionat, să nu riscăm vreo accidentare pentru că nu vor mai juca nici în partidele de la meciurile de club, nici în dubla care urmează luna viitoare.

O să fie mâine seară un adversar destul de redutabil. Au pierdut foarte greu în Danemarca, au un joc destul de simplu, dar bine pus la punct, o echipă cu angajament, duelul 1-1 aproape pe tot terenul. Dacă mâine seară nu vom avea o mobilitate bună și o circulație a balonului foarte rapidă vom întâmpina probleme.

(n.red. – Dacă Irlanda de Nord e mai slabă decât Danemarca și Ucraina) – Se poate spune, dar nu se aseamănă cu niciuna dintre cele două echipe, nici măcar cu noi, nici cu Finlanda. Au un joc mult mai aparte”, a spus Mirel Rădoi, înainte de antrenamentul susținut duminică seară, 13 octombrie.← Close