Mirela Vaida, dezvăluiri emoționante. Cine a ajutat-o să devină o mare vedetă

Bosioc Cristina, 29 nov.. 2019

Mirela Vaida a făcut dezvăluiri emoționante de pe vremea când nu era o prezentatoare celebră. Ea a povestit totul despre viața ei de atunci și despre cele două persoane care au ajutat-o să ajungă în atenția publicului.

Mirela Vaida, dezvăluiri emoționante. Cine a ajuntat-o să devină o mare vedetă

Mirela Vaida a povestit cum Alexandru Arșinel și Adriana Bahmuțeanu au fost cei doi oameni care i-au acordat toată încredere și au propulsat-o în lumea vedetelor atunci când nu avea nimic. Datorită lor ea a ajuns acum să prezinte o emisiune  extrem de vizionată și să fie o artistă respectată peste tot. Lumea o iubește, însă ea nu a fost mereu atât de apreciată.

Alexandru Arșinel este cel care a angajat-o la Teatrul de Rrvistă Constantin Tănase, find impresionat de talentul și de vocea ei. „Nu aveam nici notorietate, nici emisiuni TV, nici “nume”.. Nu aveam nimic! Arșinel a crezut în mine, m-a susținut, m-a încurajat și m-a înțeles, când am avut cea mai mare nevoie! Dacă astăzi sunt, cât de cât “cineva”, lui îi datorez în mare parte!”, declara Mirela Vaida cu ceva timp în urmă.

Cea care a ajutat-o pe Mirela Vaida să ajungă pe micile ecrane a fost nimeni alta decât Adriana Bahmuteanu. În anul trei de studii a dat casting la o televiziune şi aşa, a ajuns să fie reporter matinal. Nu a fost decât un pas până la emisiunile de mare audiență cum este Acces Direct.

„Sunt oameni pe care îi întâlnești în viață exact când nu te aștepți! Oameni – “intersecții”, care îți schimbă calea, cursul, viitorul”, a mai precizat Mirela Vaida, în timpul dezvăluirilor emoționante pe care le-a făcut.

Citește și: Mirela Vaida, lasata FARA BANI de statul roman! Vedeta e disperata si cere ajutor!← Close