Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Cine i-a dat de gol

Bosioc Cristina, 10 ian.. 2020

Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit în secret, cle puțin așa susține tatăl fostei soții a lui Irinel Columbeanu. Bărbatul a oferit recent un interviu în care a vorbit despre relația cu fetele sale.

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Cine i-a dat de gol

Tatăl Monicăi Gabor a declarat că fiica sa este căsătorită cu celebrul Mr. Pink. „Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum”, a fost vestea bombă pe care a dat-o Emil Gabor, într-un interviu pentru ciao.ro.

El a mai precizat că Monica nu este însărcinată, însă ar putea deveni pe viitor, căci acest lucru nu este exclus. „Nu cred că e și însărcinată, n-am vorbit despre asta. Ea are deja o fată, el are un băiat. Ei, dacă ar rămâne însărcinată cu un copil, n-ar fi o problemă, zic, nu s-ar pune problema că n-ar avea ce mânca copiii”, a mai spus Emil Gabor, pentru ciao.ro.

Bărbatul a mai vorbit și despre relația cu toate cele trei fiice ale sale, menționând că ele au grijă de el și îl sună periodic. Fata care i-a rămas alături, într-o localitate apropiată de Bacău, vine la el în vizită și îi ajută. Emil Gabor plănuiește să meargă în vizită la fiica sa, în America, după ce se va reface. Din păcate el a petrecut ultimele săptămâni în spital pentru că nu s-a simțit prea bine. „Am vorbit și cu Pink. Vorbesc cu fata lângă, traduce ea. Vreau să merg în America, dar să-mi revin, să termin cu tratamentul. Pașaportul trebuie să-l refac, că au trecut 5 ani”, a declarat el.

Citește și: Justin Bieber a dezvăluit că suferă de boala Lyme← Close