Neti Sandu, astrologul de la PRO TV are coronavirus. Cine prezintă horoscopul

Emanuela Ursu, 17 nov.. 2020

Neti Sandu, celebrul astrolog de la Pro TV este infectată cu noul virus. Vedeta TV a luat o pauză de la job și se tratează ca să scape de virus. Din fericire, starea ei de sănătate este bună și nu a necesitat internarea într-o unitate spitalicească. Conform unor informații, Netii Sandu se tratează la domiciliu.

Neti Sandu are coronavirus

Neti Sandu de la Pro TV are coronavirus. Celebrul astrolog care aduce noutăți despre zodii în cadrul știrilor Pro TV s-a infectat cu noul virus. Neti Sandu nu a mai prezentat horoscopul de câteva zile.

Vedeta nu este internată în spital, ci se tratează acasă, întrucât are o formă ușoară de coronavirus.

Potrivit Gândul.ro, Neti are noul virus de câteva zile, timp în care nu a mai mers la serviciu. Luni, 17 noiembrie, horoscopul nu a mai fost prezentat de astrolog, el luând locul unui colaj cu imagini și voce, fără ca Neti să apară, așa cum și-a obișnuit publicul.

Deocamdată, nici reprezentanții trustului și nici astrologul nu au făcut declarații pe marginea acestui subiect.

Neti Sandu nu este singura vedetă de la Pro TV care s-a infectat cu noul virus. Prima care a avut probleme de sănătate din cauza virusului a fost Andreea Esca, vedeta care prezintă principalele știri ale zilei.

„Găteam cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt nimic. Apoi am mirosit niște parfumuri și nu simțeam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul. Așa că am făcut testul din nou și a ieșit pozitiv”, declara Andreea Esca în iulie.

Și Andi Moisescu a luat virusul. Testul a ieșit pozitiv, fără ca moderatorul TV să aibă vreun fel de simptom. El s-a izolat la domiciliu și a luat măsurile necesare în aceste situații.

Conform celei mai recente actualizări anunțate de Grupul de Comunicare Strategică, până ieri, 16 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 365.212 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. În total 246.633 de pacienți au fost declarați vindecați.
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.931 cazuri noi de persoane infectate cu noul virus. ← Close