O mai ții minte pe Geta din „Liceenii”? Avea doar 19 ani atunci. Ce s-a ales de ea

Adrian, 28 iun.. 2020

O mai știi pe Geta din „Liceenii”? Actrița care a interpretat acest rol este Cesonia Postelnicu. Astăzi are 49 de ani și este complet schimbată, Frumoasa actriță a trecut prin multe greutăți de la succesul pe care l-a cunoscut cu această peliculă până astăzi.

Ce s-a ales de Geta din „Liceenii”

Cesonia nu a renunțat la actorie așa cum au făcut unii actori care au apărut în „Liceenii”. Este actriță la Teatrul Național din București, iar frumusețea ei este răvășitoare. E una din acele persoane despre care se poate spune că a îmbătrânit frumos.

Dacă pe planul profesional a avut o traiectorie frumoasă, nu același lucru s-a întâmplat pe tărâmul sentimentelor. Viața ei personală a fost plină de încercări, peste care a trecut cu dificultate.

În anul 2005 a fost părăsită de bărbatul lângă care credea că va sta toată viața. Mai mult, propriul ei copil a ales să stea cu tatăl lui și nu cu ea, cea care i-a dat viață.

Aceasta a fost una din cele mai grele lovituri pe care actrița a primit-o de la viață. Însă, așa cum se spune, ce nu ne omoară ne face mai puternici, iar Cesonia a reușit să își reconfigureze așteptările și să o ia de la capăt.

Cesonia Postelnicu s-a născut la Bacău pe 10 martie 1968. Este fiica unui cuplu celebru de actori: Sorin Postelnicu și Rodica Mureșan. În filmul Liceenii, Cesonia juca rolul iubitei lui Ionică.← Close