O nouă televiziune se închide în România! ADIO, TV H

Adrian, 28 mai. 2019

Mass Media România de Mâine a depus la CNA o solicitare de retragere a licenței postului, iar CNA a luat act. În toată istoria sa de aproape 20 de ani, postul a fost finanțat aproape în totalitate de Universitatea Spiru Haret.

Din februarie până în mai, prorietarii postului au căutat soluții pentru a ceda licența și a vinde aparatura, după cum a declarat în fața CNA un reprezentant al TV H, în luna aprilie, scrie paginademedia.ro. TV H era în lista must carry a posturilor libere la retransmisie. 

Amintim că în luna februarie a acestui an Adunarea Generală a Acționarilor a decis încetarea activității postului invocând motive financiare, după cum Paginademedia.ro a relatat. În toată istoria sa de aproape 20 de ani, postul a fost finanțat aproape în totalitate de Universitatea Spiru Haret.

Ulterior, toți angajații postului (în jur de 50 – 60) au fost restructurați. În tot acest timp, din februarie până în mai, prorietarii postului au căutat soluții pentru a ceda licența și a vinde aparatura, după cum a declarat în fața CNA un reprezentant al TV H, în luna aprilie.

TV H era în lista must carry a posturilor libere la retransmisie.← Close