Oana Radu este într-o nouă relație. Cine este norocosul

Bosioc Cristina, 21 nov.. 2019

Oana Radu a trecut recent printr-o tragedie cruntă: logodnicul ei a decedat după ce a fost incendiat intenționat de un vecin cu probleme psihice. Se pare totuși că artista a decis să lase suferința la o parte și și-a găsit fericrea în brațele altcuiva.

Oana Radu este într-o nouă relație. Cine este norocosul

Deși l-a iubit enorm pe logodnicul ei și a suferit foarte mult când acesta a murit, Oana Radu a decis să nu lase această poveste tristă să îi umbrească toată viața. A găsit pe cineva care să îi fie alături și este vorba despre nimeni altul decât antrenorul ei de fitness, potrivit spynews.ro

La numai trei luni de când a murit logodnicul ei, Oana a găsit din nou fericirea. Ea a trecut și printr-o schimbare fizică drastică și a povestit fanilor cum a reușit să slăbească enorm și să arate din nou senzațional. Bărbatul care a ajutat-o mult în această schimbare este cel care i-a furat și inima.

El se numeste Cătălin Dobrescu și nu vrea să se ferească de ochii lumii, așa că a postat o fotografie cu el și Oana Radu, aceasta fiind însoțită de mesajul „Me & U. Eu și tu”. Fanii au reacționat imediat ce au văzut fotografia. Majoritatea i-au felicitat pe cei doi, însă au fost și persoane care au condamnat-o pe Oana că și-a refăcut viața la un timp atât de scurt după ce a murit iubitul ei.

Oana Radu si noul ei iubit. sursa foto: instagram
Oana Radu si noul ei iubit. sursa foto: instagram

Cei doi nu au confirmat presupusa lro relație și nu au dorit să comenteze acest subiect. Mai mult de atât, la scurt timp, antrenorul de fitness a șters descrierea respectivă de la postarea de pe Instagram.

Citește și: Oana Radu a slăbit după ce ajunsese la 104 kg. Care este rețeta succesului ei← Close