Pepe Reina, diagnosticat cu COVID19: Mă simţeam de parcă a trecut un camion peste mine

Adrian, 25 mart.. 2020

Pepe Reina, portarul echipei Aston Villa, din Premier League, a povestit publicaţiei din Italia Corriere dello Sport că se numără şi el printre sportivii care au fost infectaţi cu coronavirus. Cel puţin asta crede fostul goalkeeper al formaţiilor Napoli şi AC Milan, după ce a avut simptomele bolii.

Portarul spaniol a dezvăluit că nu şi-a făcut testul, însă a preferat să se autoizoleze de restul familiei.

„Am avut febră, tuse seacă, dificultăţi respiratorii, practic toate simptomele coronavirusului. Nu am făcut testul, nu sunt sigur 100% că am avut, dar cred că am fost infectat. Mă simţeam de parcă a trecut un camion peste mine, ba mai mult, un tren de mare viteză. Am trecut prin două, trei zile grele , dar acum sunt mai bine, dar respect în continuare toate măsurile de precauţie. Şi soţia mea a avut două, trei zile febră. Mă îngrijorez mai mult pentru socrii mei, care, din fericire se simt bine”, a spus Pepe Reina, pentru Corriere dello Sport.

Pepe Reina a declarat că în clipa de faţă fotbalul a trecut pe loc secund. În plus, portarul a făcut un apel către toţii oamenii, pe care i-a rugat să respecte măsurile date de autorităţi şi să stea în casă.

„Noi sportivii suntem norocoşi, pentru mine e uşor să stau acasă, însă persoanele care au într-adevăr „c….” sunt cei care trăiesc într-un apartament de 70 de metri pătraţi cu trei copii, ei sunt eroii”, a adăugat portarul Aston Villa.← Close