Prima reacție a lui Aurel Ciuculete, după moartea lui Cornel Galeș

Bosioc Cristina, 02 dec.. 2019

Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, a dat primele declarații după moartea lui Cornel Galeș. Se pare că bărbatul nici nu știa că fostul soț al surorii sale nu mai este printre noi, atunci când l-au contactat reporterii.

Prima reacție a lui Aurel Ciuculete, după moartea lui Cornel Galeș

Reacția fratelui Ilenei Ciuculete a fost foarte acidă, deși omul a fost în mod evident șocat când a primit vestea. El a declarat că nu îl încântă dispariția lui Galeș, dar că fiecare om doarme așa cum își așterne.

”Sunt surprins de vestea pe care mi-o dați! Dar, fiecare cum își așterne așa doarme. Dumnezeu, el le îndreaptă pe toate. Nu m-ar încânta dispariția lui, să nu credeți asta. Dar, a căzut mult Cornel Galeș, iar scara pe care a fost ridicat, s-a dărâmat. Nu m-a mai interesat viața acestei persoane ingrate. Acest personaj a dispărut din anturajul familiei noastre”, a declarat Aurel Ciuculete, potrivit wowbiz.ro.

Prietenii i-au trimis o mulțime de mesaje care reflectă durere mare și faptul că Galeș a fost un om iubit și respectat. Unul din prietenii săi a dezvăluit ce făcuse Cornel în acea zi. „Adio, prieten drag! Cu trei ore înainte de nenorocire, am luat masa împreună!!! Odihnește-te în pace, alături de zâna ta!”, a scris Adrian Stan, pe Facebook. Durere a fost cu atât mai mare pentru prietenul lui Cornel, căci îl văzuse și povestise cu el cu doar câteva ore înainte de tragicul accident.

Fostul soț al Ilenei Ciuculete a decedat ieri, 1 decembrie, în urma unui teribil accident de mașină. Bărbatul se afla la volan, alături de un prieten bun, care după spusele nașei sale de cununie, a supraviețuit. Cei doi mergeau împreună la un local cu specific românesc din Spania, unul dintre preferatele lor. Din nefericire Cornel nu a mai ajuns acolo.

Citește și: Când va renunța Regina Marii Britanii la tron, în favoarea Prințului Charles← Close