Regina Elisabeta a renunțat să mai poarte blănuri! Care este motivul

Bosioc Cristina, 06 nov.. 2019

Regina Elisabeta a Marii Britanii a fost deseori criticată organizațiile de protecție a animalelor și nu numai pentru că purta blănuri naturale. De anul acesta, suverana a decis să treacă la blănurle artificiale, iar acest lucru i-a bucurat pe mulți.

Regina Elisabeta a renunțat să mai poarte blănuri! Care este motivul

Anunțtul a fost făcut chiar de stilista personală a Majestății Sale, în cartea sa „The Other Sid of The Coin, The Queen, The Dresser and the Wardrobe”. În această carte designerul vorbește, pe lângă altele, și despre relația sa extrem de apropiată cu regina. 

„Dacă Majestatea Sa urmează să participe la un angajament pe vreme deosebit de rece, începând din 2019 va fi utilizată blana falsă pentru a-i ține cald”, a scris Angela Kelly în cartea sa.

Cei mai fericiți la auzul acestei vești au fost reprezentații organizațiilor pentru proceția animalelor, dar și toți iubitorii de animale care condamnă în general persoanele publice care poartă blănuri naturale. Toți sunt de părere că alegerea făcută de Regina Elisabeta trage un semnal de alarmă și este o decizie extrem de importantă.

„Suntem încântaţi că Majestatea Sa nu mai foloseşte blana. Decizia reginei Elisabeta de a opta pentru blana falsă reflectă perfect starea de spirit a publicului britanic, marea majoritate detestând blana asociată cruzimii împotriva animalelor şi nedorind să aibă de-a face cu aceasta.

Opţiunea reginei transmite un mesaj puternic potrivit căruia în mod ferm blana nu mai este la modă. Solicităm Guvernului britanic să urmeze exemplul Majestăţii Sale şi să facă din Marea Britanie prima ţară din lume care interzice vânzarea de blană naturală”, a declarat Claire Bass, director executiv al Humane Society International UK.

Citește și: Regina Elisabeta și Prințul Philip au o tradiție ciudată ce durează de 71 de ani

Citește și: Regina Elizabeth, fotografiată cu o mână învinețită. Ce a pățit Maiestatea Sa

 ← Close