Regina Elisabeta este de acord cu distanțarea de familia regală a Ducilor de Sussex

Bosioc Cristina, 14 ian.. 2020

Regina Elisabeta a Marii Britanii a anunțat că  este în mod oficial de acord cu distanțarea de casa regală a Ducilor de Sussex. Suverana a mărturisit că îi susține pe nepotul său și soția acestuia și caută soluții pentru ca aceștia să își poată urma planul.

Regina Elisabeta este de acord cu distanțarea de familia regală a Ducilor de Sussex

Regina susține că este nevoie de o perioadă de tranziție, în care Meghan și Prințul Harry să își împartă viața între Marea Britanie și Canada.

În declarația de presă, suverana a anunțat că discuțiile avute cu membrii familiei sale „au fost foarte constructive”. Ea a mărturisit că îi susține pe Ducii de sussex, deși și-ar fi dorit ca aceștia să rămână în familia regală, cu toate îndatoririle pe care rolul lor le presupune.

“Eu și familia mea sprijinim dorința lui Harry și a lui Meghan de a-și construi o nouă viață ca tânără familie. Cu toate că am fi preferat să rămână în calitate de membri deplini ai familiei regale, le respectăm și le înțelegem dorința de a trăi o viață independentă în timp ce vor rămâne membri apreciați ai familiei noastre. Harry și Meghan au spus clar că nu vor să depindă de fondurile publice în noile lor vieți”, a mai transmis Regina Elisabeta a II-a, într-un mesaj oficial.

Regina Elisabeta a Marii Britanii a purtat discuții intense cu nepotul ei, dar și cu restul familiei, pe domeniul Sandringham din estul Angliei. Se pare că în cadrul acestor discuții fost abordată chestiunea viitoarelor roluri oficiale care le vor reveni lui Harry, în vârstă de 35 de ani, şi Meghan, în vârstă de 38 de ani, potrivit BBC şi altor companii mass-media din Marea Britanie, citând surse din familia regală.

Citește și: Meghan Markle, prima apriție din 2020. Ducesa de Sussex a arătat spectaculos← Close