Regina Elisabeta este furioasă pe Ducii de Sussex. Care este motivul

Bosioc Cristina, 17 ian.. 2020

Regina Elisabeta a Marii Britanii este furioasă pe Ducii de Sussex pentru că au cheltuit o sumă uriașă să redecoreze Frogmore Cottage, doar ca să anunțe ulterior că se vor muta în Canada.

Regina Elisabeta este furioasă pe Ducii de Sussex. Care este motivul

Frogmore Cottage a fost renovată și redecorată recent, iar asta i-a costat pe plătitorii de taxe din Marea Britanie în jur de 2.4 milioane de lire. Presa din Marea Britanie scrie că deși a fost de acord cu distanțarea prințului Harry și a soției sale de familia regală, suverana nu este deloc încântată de acesată mutare.

Ba mai mult, ea ar fi chiar furioasă pentru că s-a cheltuit o sumă uriașă în scopul redecorării domiciliului Ducilor de Sussex, doar ca aceștia să anunțe ulterior că se mută în Canada.

Renovarea s-a făcut din bani publici, după ce Harry și Meghan au refuzat să stea la Kensignton Palace, susținând că vor un loc doar al lor. În anunțul bombă făcut de aceștia cu câteva zile în urmă, ei au precizat că își vor păstra casa actuală din Marea Britanie ca și domiciliu oficial, în scopul de a continua să susțină familia regală.

Surse apropiate de familia regală au declarat pentru Daily Mail că majoritatea angajaților sunt deja trimiși să lucreze la Palatul Buckingham. Se pare că vestea a venit ca un șoc peste angajații de la Frogmore Cottage.

În acest moment Ducii de Sussex se pregătesc pentru o perioadă de tranziție care îi va ajuta să treacă de la viața în familia regală, la o viață independentă. Vă reamintim că prințul Harry și Meghan Markle au anunțat recent că nu mai vor să fie membri seniori ai familiei regală și vor să devină independenți din punct de vedere financiar.

Citește și: Noi tensiuni între Meghan Markle și tatăl ei. Bărbatul va depune mărturie în instanță← Close