Regina Elisabeta i-a făcut de râs pe prințul Harry și soția sa. Cum i-a pedepsit în public

Bosioc Cristina, 13 nov.. 2019

Prințul Harry și soția sa Meghan Markle au avut parte de un tratament foarte neplăcut din partea Reginei Elisabeta. Aceștia au fost pedepsiți în public probabil, pentru declarațiile făcute până acum.

Regina Elisabeta i-a făcut de râs pe prințul Harry și soția sa. Cum i-a pedepsit în public

Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii  a făcut un gest extrem de controversat care probabil i-a supărat mult de Ducele și Ducesa de Sussex. Cei doi au participat alături de toată familia la un eveniment închinat eroilor care au murit în slujba țării. Evenimentul care se numește Festival of Remembrance Service a avut loc pe 11 noiembrie.

Ducii de Sussex au avut loc in spatele salii. sursa foto: standard.co.uk
Ducii de Sussex au avut loc in spatele salii. sursa foto: standard.co.uk

Regina a hotărât ca Meghan și Harry să aibă loc undeva în spatele sălii, departe de Prințul William și Kate Middleton. Cei doi frați nu au vorbit pe parcurusl evenimentului, iar soțiile lor nici măcar nu s-au salutat, ci s-au ignorat complet.

Multă lume susține că această mutare de celor doi în spatele sălii semnifică un soi de pedeaspă din partea suveranei. Ea ar fi extrem de supărată din pricina tuturor declarațiilor făcut de Ducii de Sussex.

Regina a decis să nu mai ascundă faptul că este foarte supărată pe nepotul ei și soția lui și a luat această decizie care i-a consternat pe mulți. Deși familia regală de presupune că trebuie să stea împreună, Harry și Meghan Markle au stat separați de ceilalți, însă nu au părut deloc deranjați de acest lucru. Evenimentul s-a desfășurat în liniște și pace și nu au existat momente neplăcute.

Vă reamintim că Prințul Harry a declarat recent că legătura dintre el și fratele său s-a slăbit mult și lucrurile nu mai sunt deloc roz între ei. Meghan a vorbit despre cât de greu îi este din cauza faptului că presa din Marea Britanie pur și simplu o hărțuiește.← Close