Rihanna și iubitul ei s-au despărțit după 3 ani de relație

Bosioc Cristina, 21 ian.. 2020

Celebra cântăreață de origine americanp Rihanna s-a despărțit de iubitul ei Hassan Jameel, după 3 ani de relație. VEstea a venit ca un șoc pentru fanii artistei, mai ales că cei doi nu ar fi dat semne că au o relație cu probleme. Se pare totuși că dragostea nu a fost suficientă pentru a menține relația dintre ei.

Rihanna și iubitul ei s-au despărțit după 3 ani de relație

Rihanna a fost de-a lungul timpului extrem de discretă cu privire la relația sa cu miliardarul Hassan Jameel. Cei doi au fost văzuți în repetate rânduri în vacanțe exotice, însă niciodată nu au vorbit deschis despre relația lor. Totuși, într-un interviu acordat celebrei reviste Vogue, Rihanna i-a povestit redactorului șef Anna Wintour că se află într-o relație stabilă și este foarte fericită. Ba chiar a declarat că își dorește să devină mamă. Desigur, spre supărarea fanilor, nu a dat mai multe detalii.

Acum totul s-a năruit pentru vedetă. Relația celor doi nu a mai rezistat. Hassan Jameel intră astfel pe lista foștilor iubiți ai vedetei, printre care se numără și cântărețul Chris Brown cu care artista are o istorie nu tocmai plăcută, rapperul canadian Drake și de actorul Leonardo di Caprio.

Hassan Jameel este unul dintre cei mai apreciați oameni de afaceri din Arabia Saudită. Bărbatul controlează o parte din conglomeratul Abdul Latif Jameel, afacere care are toate drepturile de distribuție ale mașinilor Toyota în Arabia Saudită și țările vecine.

Rihanna este una dintre cele mai iubite artiste din lume. A devenit cunoscută în anul 2005, iar de mai bine de 15 ani este unul din cele mai puternice branduri din industria muzicală americană, o adevărată ambasadoare a genului pop-dance.

Citește și: Prințesa Diana a prezis distanțarea prințului Harry de familia regală

Citește și: Îl mai ții minte pe Șerban din Licenii? Care este viața actorului acum

 ← Close