România U21 – Finlanda U21 SCOR 4-1 PROTV LIVE

Bosioc Cristina, 14 nov.. 2019

România U21 – Finlanda U21 scor 4-1 Pro TV live stram. Este meciul care reprezintă șansa pentru echipa antrenată de Mirel Rădoi să ajungă pe locul 2 în grupa de calificare la EURO 2021.  Turneul final va fi disputat peste 2 ani în Slovenia și Ungaria, însă numai locul 1 va reuși să se califice în mod direct, plus cel mai bun loc 2. Se pare că numai patru echipe svor fi calificate în urma barajelor, iar lor li se vor adauga gazdele turneului. LIVE STREAM Pro Tv mai jos.

ROMÂNIA U21 – FINLANDA U21 SCOR 4-1 LIVE

Update 00:02 – Scor final 4-1

UPDATE, ora 19:12 – Echipa finala de start a României

România - Finlanda U21 scor live Pro Tv live stream
România – Finlanda U21 scor live Pro Tv live stream. Echipa De start

UPDATE, ora 18:55 – Meciul este transmis live de Pro TV începând cu ora 20:00 si LIVE BLOG și text.

Scorul meciului de astăzi este foarte important. Meciul poate fi urmărit și live stream pe siteul ProTvplus.roProTvplus.ro.

România U21 – Finlanda U21. Naționala lui Mireal Rădoi luptă să urce pe locul 2 în cursa pentru EURO 2021

În această seară, de la ora 20:00 pe stadionul din Voluntari, „tricolorii” mici se vor duela cu finlanda, surpriza de până acum a preliminariilor rezervate naţionalelor U21.

Mirel Rădoi a fpcut câteva declarații cu privire la meciul care va ține cu sufletul la gură o țară întreagă astăzi.

„Important este să începem bine jocul. Aşa ne putem uşura munca. Dacă începem slab, vom avea probleme pentru că Finlanda este o echipă agresivă, care începe destul de bine jocurile.

Încercăm să modificăm chiar şi structura antrenamentelor, orele de desfăşurare. Poate şi din punct de vedere fizic nu am reuşit să-i montăm chiar de la început. Să sperăm că, în sfârşit, vom avea o partidă în care vom reuşi să marcăm până la pauză. Mai avem și astăzi un antrenament, iar mâine seară voi decide primul 11. Să vedem fotbaliștii care vor fi în formă, pentru că ne așteaptă o partidă destul de solicitantă. Sper ca până la ora partidei să fim inspirați și să găsim soluțiile optime””, a declarat Mirel Rădoi.

ECHIPELE PROBABILE:

România U21:  Vlad – Rațiu, Pașcanu, Chindriș, Boboc – Ciobanu, Moruțan, Oaidă – D. Man, Ad. Petre, Mihăilă
Rezerve: Aioani, Ciobotariu, R. Grigore, Itu, Vlădoiu, Olaru, Șut, Merloi, Ganea, Moldoveanu
Antrenor: Mirel Rădoi

Finlanda U21: Jääskeläinen – Virtanen, Halme, Pikkarainen, Sundman – Kairinen, Lingman – Soisalo, Valakari, Assehnoun – Källman
Antrenor:  Juha Malinen
Rezerve: Keto, Häkkinen, Hyvärinen, Mäenpää, Oksanen, Kouassivi-Benissan, Ylätupa, Vertainen, Banza

Stadion: „Anghel Iordănescu” (Voluntari)
Arbitru:  Robert Hennessy // Asistenți: Allen Lynch, Dermot Broughton

România a obținut până în momentul de față 6 puncte după trei meciuri. Echipa noastră se clasifică pe locul 3 în grupă, la doar un punct de Finlanda, care are însă și un meci în plus. După înfrângerea din primul meci, 1-2 cu liderul Danemarca, România U21 s-a impus în următoarele două meciuri, 3-0 cu Ucraina și 3-0 cu Irlanda de Nord.

Dacă în această seară tricolorii vor câștiga meciul, România va depăși Finlanda și va urca pe locul 2.

În startul preliminariilor Finlanda a învins-o pe Ucraina, deși aceasta se număra printre favoritele din grupa de calificare, pe lângă Danemarca. Din acest motiv, Mirel Rădoi ar vrea ca jucătorii săi să aibă un joc precaut, pentru echipa Finlandei poate fi extrem de imprevizibilă.

„Din punctul nostru de vedere, Finlanda este o echipă foarte imprevizibilă, cu un joc echilibrat între faza de atac şi faza de apărare. Ştiu că au forţă şi încearcă oarecum să exploateze şi acest joc combinativ. Şi în momentul în care o şi fac, pentru că au forţă, prestează un joc foarte spectaculos care îţi creează mari dificultăţi”, a mai menționat selecționerul echipei de tineret.

Gigi Becali a investit foarte mult în jucătorii din naționala U21. FCSB etste cu siguranță alături de Viitorul, pentru că această echipă este cea care dă cei mai mulți fotbaliști în naționala lui Rădoi.

Jucătorii consideră că au șanse, însă trebuie să se concentreze pentru a-și atinge obiectivele.

„Sunt două meciuri foarte importante. Putem strânge mai multe puncte decât în campania precedentă, după primele 5 jocuri. Cu două victorii ajungem la 12 puncte. Să fim concentrați și să ne atingem obiectivul. Nu ne permitem pași greșiți ca să mergem la EURO”, e declarat jucătorul Alexandru Pașcanu.

 ← Close