Roxana Nemeș a lăsat Antena 1 pentru Kanal D. Va participa la Bravo, ai Stil!

Astefanoaiei Cristiana, 12 sept.. 2020

Roxana Nemeș a trădat Antena 1 și s-a mutat la un post de televiziune concurent. Mai exact, vedeta va participa la “Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D.

Sâmbăta trecută, jurații au eliminat-o pe Raluca Tănase din ediția specială a emisiunii Bravo, ai stil, dedicată celebrităților. Drept urmare, Roxana Nemeș nu a pierdut ocazia și i-a luat locul.

A părăsit Antena 1 pentru Kanal D

Roxana Nemeș a devenit, în septembrie anul trecut, reporter special al emisiunii Acces Direct. La momentul în care a anunțat schimbarea majoră pe care o face în carieră, trecând de la muzică la televiziune, era foarte fericită.

“Așa cum v-am promis, vă dau vestea despre noul meu proiect! Lucrez de doi ani la el, cu mult drag și stăruință! Împreună cu echipa de la «Acces Direct», lucrăm la altfel de materiale. Însemnând tot ce ține de autenticitatea artistului, bloggerului, sportivului. Artist la rândul meu, am plecat de la ideea ca voi, publicul de acasă, să cunoașteți omul din spatele vedetei! Începând de mâine, mă veți putea urmări într-o nouă postură, și anume cea de reporter special. Am pregătit deja câteva materiale frumoase, autentice cu supervedete! Abia aștept să vedeți despre ce e vorba!”, a postat Roxana Nemeş, la data de 25 septembrie 2019. pe Instagram.

După un an de muncă la Antena 1, vedeta a decis să schimbe televiziune. Recent, și-a făcut apariția pe micile ecrane, la Kanal D, în cadrul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”. A fost foarte apreciată de urmăritorii emisiunii, iar vedeta le-a mulțumit pentru laude.

”Ce de comentarii frumoase! Ce primire! Vă mulțumesc din suflet, că mă urmăriți și că v-a plăcut intrarea mea în competiția ”Bravo, ai stil!” Înseamnă enorm pentru mine, susținerea voastră”, a scris Roxana Nemeș pe pagina sa de Facebook.

“Bravo, ai stil! Celebrities” este difuzată la Kanal D de luni până vineri, de la ora 23:00 și în fiecare sâmbătă, de la 22.30.

Roxana Nemeș își propune chiar să câștige marele premiu al emisiunii, pentru care concurează cu alte 8 vedete din România.

„Îmi doresc foarte mult ca publicul să mă cunoască nu numai prin prisma artistului Roxana Nemeș, dar să îmi cunoască și personalitatea. Este un show de divertisment, îmi plac aceste provocări, sunt mereu deschisă, de aceea am acceptat această propunere. Simt că voi oferi mai multe publicului, iar prin intermediul acestei emisiuni o pot face. Îmi doresc să învăț despre stil mai mult; ca artist, o echipă se ocupă de mine și nu mă interesa atât de mult până în acest moment acest aspect. Sper să fiu pe placul tuturor, am emoțiii uriaşe”, a declarat Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș a devenit cunoscută drept solistă de muzică pop

Deși este cunoscută de ani de zile pe piața muzicală din România, puțini știu că a început să cânte încă de la 4 ani. Roxana Nemeș a avut un debut glorios în lumea muzicală, interpretând o melodie în fața a peste 2.000 de spectatori, la doar 4 ani. A făcut și cursuri de balet, până la 12 ani, participând la numeroase concursuri de muzică și dans.

În 2010, s-a remarcat cu single-ul “Give a little more”, pentru care a primit o mulțime de premii. Datorită aspectului sexy și a părului blond, Roxana Nemeș a fost supranumită ,,Madonna de România”.

Roxana Nemeș a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității București și și-a dorit să nu se limiteze la o carieră artistică, ci să intre și în lumea televiziunii din România.

Ce părere ai, cum crezi că se va descurca în postura de concurentă la “Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D?← Close