Rune Mihai Voropchievici 14-20 septembrie. Marile probleme se rezolvă

Adrian, 12 sept.. 2020

Rune Mihai Voropchievici pentru horoscop săptămânal 14-20 septembrie 2020, prezentate la Adevăruri ascunse. Problemele se vor rezolva spune numerologului Antena 3, de asemenea horoscopul lui Voropchievici mai spune că per total săptămâna aduce lucruri foarte bune.

Horoscop Rune Mihai Voropchievici 14-20 septembrie 2020

Runele pentru fiecare zodie în horoscop Mihai Voropchievici pentru perioada 14-20 septembrie, iată ce au pregătit runele pentru zodia ta.

Berbec

Nu vă plac prea mult schimbările, dar în săptămâna viitoare runele, spune Mihai Vorophievici aduc o suită de schimbări majore. Va trebui să vă adaptați pentru că nu sunt schimbări obționale, ci mandatorii.

Taur

Vești bune se arată în perioada 14-20 septembrie, horoscopul runelor aduce atât vești bune, cât și o sumă importantă de bani de care aveați mare nevoie pentru a vă duce planurile la bun sfârșit.

Gemeni

După o lungă perioadă de așteptare și nebuloase din viața voastră, runele aduc vești bune. Le așteptați de mult și vă ajută să scăpați puțin de ștampila pusă pe 2020 care vi se pare că a fost un an prost, nu uitați horoscopul anual vă spunea că finalul de an este al vostru și la fel și 2021.

Rac

Racii sunt puși pe schimbări radicale și reforme mari în viața lor. Runele îi sprijină în acest demers, spune Voropchievici. Au parte de locuri de muncă noi, iar cei care-și caută o casă șanse mari să o obțină.

Leu

Prea multă agitație în jurul vostru, iar asta va cam obosit. Vi se crează o asezare a planetelor perfertă pentru perioada 14-20 septembrie 2020 și trebuie să profitați la maxim de asta, pentru că aveți ocazia să va relaxați și încărcați bateriile pentru ce urmează.

Fecioară

Sunteți pe cai mari din punct de vedere profesional, cineva vă cucerește inima, iar runa spune să nu refuzați să mergeți mai departe cu cel / cea care vi se pare că ar fi sufletul pereche, chiar este.

Balanță

Furtuna se declansează din prima zi a săptămânii viitoare, iar voi trebuie să aveți în vedere asta. Profitați de ultima zi din săptămâna aceasta, pentru ca runele din horoscop săptămânal 14-20 septembrie prezentat de Mihai Voropchievici vă avertizează ca aveți nevoie de multă energie pentru a face față.

Scorpion

2020 va oferit puține șanse să vă refaceți viața și să o reconstruiți așa cum vă place. În perioada următoare aveți aspecte bune și pozitive, așadar nu uitați de planurile făcute și de dorințele voastre este momentul să le puneți în aplicare.

Săgetător

Un adevăr ținut bine ascuns este scos la iveală de runa care vă guvernează perioada 14-20 septembrie 2020. Mihai Voropchievici vă sfătuiește să nu vă lăsați prea mult concetrat la ce ați aflat ci să luați decizii și măsurile ce se impun.

Capricorn

Se cam încurcă firele vieții săptămâna aceasta, trebuie să fiți foarte atenți pentru că cu greu veți mai reuși să desfaceți nodurile. Sunt multe probleme ce se adună sau pur și simplu explodează, așadar mare atenție.

Vărsător

Familia vă este de mare ajutor în perioada 14-20 septembrie care vă ajută cu sfaturile de care aveți nevoie, vă consiliează și sfătuiește să luați deciziile cele mai bune. Situațiile nu sunt ușor de gestionate bine de unii singuri, așadar sfatul runei este să cereți și o a doua părere.

Pești

Ați evitat direct sau indirec să luați decizii cu privire la familie și mai ales în carieră. Acum este momentul să puneți punctul acolo unde trebuie sau să luați decizia oportună. Sfatul runei este să nu mai așteptați, săptămâna aceasta este decisivă.← Close