Rune Mihai Voropchievici horoscop săptămânal 15-21 iunie 2020 – Vești grozave pentru lei

Adrian, 13 iun.. 2020

Mihai Voropchievici a prezentat rune și horoscop săptămânal pentru toate zodiile la „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Acesta a spus că le recomandă oamenilor ca se să apere de rele, să ia o lamă de ras. Aceasta trebuie taiată în două și cu taișul în afara pusă la tocul ușii.

Horoscop săptămânal Rune Mihai Voropchievici 15-21 iunie 2020

Berbec – Un mic uragan, o revouluție și mult tămbălău. Sfatul runei este să vă mobilizați forțele că toți voi veți câștiga.

Taur – Intră într-o săptămâna în care abordarea trebuie schimbată, toate acele lucruri prin care le doriți ați folosit un fel greșit pentru a le obține.

Gemeni – Au început de azi să primească vești bune, sume de bani importante.

Rac – Atenție la mesajele pe care le primiți unul din ele este foarte important, comunicare intensă. Voi trebuie să fiți foarte atenție, în funcție de aceste mesaje succesul trece sau nu de partea voastră.

Leu – Perioadă de relaxare, iar după aceea nu  vă mai faceți griji cu sănătatea une persoane dragi, este bine dar îi este dor de voi.

Fecioară – Este în centrul atenției, care primește cadouri. A venit și vremea lor la horoscopul runelor lui Mihai Voropchievici.

Citește continuarea pe HUFF.ro.← Close