Saveta Bogdan trece prin momente de coșmar. Artista a plâns în direct

Bosioc Cristina, 21 ian.. 2020

Mult îndrăgita cântăreață de muzică populară Saveta Bogdan trece prin momente foarte grele. Fratele ei este grav bolnav, iar Saveta Bogdan a povestit totul în direct la Agenția VIP.

Saveta Bogdan trece prin momente de coșmar. Artista a plâns în direct

Saveta Bogdan și-a deschis sufletul în direct și a vorbit despre problemele grave de sănătate pe care le are fratele ei Maxim. Acesta se află într-o situație gravă, iar artista se simte copleșită de toate aceste probleme.

“El toată viaţa a muncit pe şantier. A fost şef de şantier, a avut funcţii destul de bune, a fost prin Germania şi prin Israel, peste tot. Un om tare, voinic cât un munte”, a povestit Saveta Bogdan despre fratele său.

Cei doi frați nu s-au mai văzut de mai bine de 2 ani, dar au o relație foarte strânsă. Acum Saveta Bogdan a mers la spital și și-a văzut fratele, așa cum nu a mai fost niciodată. Noi trebuie să ne mai controlăm din când în când. Trebuie să facem şi problele hepatice. A dus pe picioare o hepatită B, fără să ştie. Nu a simţit absolut nimic. Şi când l-am văzut azi la spital am început să plâng, să urlu… şi el şi eu.  E foarte schimbat. E atât de slab… Slab şi la faţă şi la mâini. Nu mănâncă, nu are poftă de mâncare”, a măturisit artista la Agenţia VIP.

Fratele cântăreței a avut o problemă gravă la ficat și a fost operat. “Mi-am cerut iertare, dacă l-am supărat  vreodată cu ceva. Am vrut să îi duc un preot să îi fac o rugăciune, să fac ce trebuie că aşa sunt învăţată eu, dar a zis că nu vrea… Acum sperăm să se facă bine. Am stat de vorbă şi cu doctoriţa şi a zis că ar fi şanse, acum să sperăm că va fi bine“., a mai spus Saveta Bogdan.

Citește și: Ce a răspuns Serena Wiliams, când a fost întrebată despre Meghan Markle← Close