Scandal între Lidia Buble și fosta soție a lui Răzvan Simion. Schimb dur de replici

Bosioc Cristina, 12 nov.. 2019

Se pare că un scandal între femeile din viața lui Răzvan Simion a fost pe cale să izbucnească cu ceva timp în urmă, potrivit b1.ro. Lidia Buble a declarat că nu regretă nimic și nu se simte vinovată pentru nimic. Replica fostei soții a lui Răzvan a sosit rapid pe rețelele de socializare.

Scandal între Lidia Buble și fosta soție a lui Răzvan Simion. Schimb dur de replici

Lidia a spus că are un scut care o protejează de toate vorbele rele care acum nu o mai afectează. Vedeta e liniștită alături de Răzvan Simion și nimic nu le poate strica relația frumoasă. Ca drept dovadă aceasta a trecut testul timpului și chiar dacă un scandal a fost pe calre să pornească, lucrurile au fost aplanate ulterior.

“Nu regret absolut nimic, nu mă simt vinovată, totul se întâmplă cu un scop, din toate avem de învăţat, doar eu știu ce e acolo, oamenii etichetează necunoscând situația. Sunt unsă cu toate alifiile și reușesc să am un scut. Mă rog foarte mult, am o aură, o energie foarte bune”, a mărturisit Lidia Buble pentru Libertatea.ro

Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan și mama copiilor lui a scris imediat o replică acidă pe rețelele de socializare, în care a făcut aluzie la Lidia Buble. Cel puțin așa au interpretat fanii artistei și scandalul stătea să pornească.

Eu, dacă aș fi „vedetă” (să punem cazul, vorba unui prieten bun), și 90% dintre mesajele de la fani ar începe cu: „deabea aștept să te văd „, „vin să te vad și dacă ploaie”, „âți stă foarte bine cu hainele astea”, „ești dulcik”, „vreau să te văd makar unpic”, „âmi place de tn”, „numai băga în seama răutațile”, „spunemi și mie cum mă cheamă”… m-aș îmbăta grav, da’ grav de tot :))). Și mi-aș da block singur/a pe fb. Edit. # „numai” judecati # „deie domnul sa vede-ti si voi kum e” :))) Edit2. Orice asemanare cu vreun personaj imaginar este pur (și simplu) întâmplătoare”, a scris Diana Simion pe Facebook.

Citește și: Lidia Buble: „Răzvan ar vrea să se convertească la Penticostali”← Close