Simona Halep a vorbit pentru prima oară despre nunta sa cu Toni Iuruc

Bosioc Cristina, 23 oct.. 2019

Simona Halep a vorbit pentru prima oară despre nunta pe care o așteaptă cu sufletul la gură toată țara. Tenismena se va căsători în anul 2020 cu logodnicul ei, omul de afaceri Toni Iuruc. 

Simona Halep a vorbit pentru prima oară despre nunta sa cu Toni Iuruc

Halep a acordat un interviu n cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV. Ea a vorbit despre obiectivele ei, despre starea de sănătate pe care o are acum, dar a dat și câteva detalii mai personale despre nunta pe care urmează să aibă loc anul viitor.

Campioana își dorește o nuntă la care să îi fie alături cât mai mulți prieteni, însă nu are o idee exactă despre unde va avea loc evenimentul mult așteptat. Se pare că nu au fost puse la punct încă toate detaliile. „Nu stiu daca o vom tine la mare sau intr-un alt loc. Nu as vrea sa visez la ceva si sa nu reusesc sa fac sa devina realitate, dar mi-as dori sa am aproape cat de multi oameni din familie si dintre prieteni alaturi de mine” , a declarat Simona la Pro Tv.

Cei doi și-au ținut relația ascunsă ceva vreme, însă în luna septembrie au făcut totul public. Simona își dorește ca viața ei privată să nu fie expusă, lucru care este de înțeles. „Am un iubit, da. Am o relatie normala, cum are toata lumea de varsta mea. Nu ma ascund, dar as vrea sa pastrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a Romaniei, dar doar pe tenis”,declara tenismena cu ceva timp în urmă.

Simona a vorbit și despre ceea ce urmează pentru ea pe plan profesional. Anul acesta, ea își va petrece sărbătorile acasă, alături de familie, iar apoi va merge în China pentru ultimul turneu al anului.

Pe 12 ianuarie plec în China și stau două săptămâni, o săptămână de pregătire și o săptâmână de turneu, ultimul turneul al anului. E un turneu foarte greu,dar merg cu gânduri pozitive”, a conchis Simona Halep← Close