Simona Halep, gest uriaș pentru victimele din Australia

Bosioc Cristina, 06 ian.. 2020

După ce mai multe personalități din tenis au anunțat că vor dona bani victimelor din Australia, Simona Halep a ales să facă un gest inedit. Ea a declarat că va dona câte 200 de dolari de fiecare dată când îl va enerva pe Darren Cahill la turneul din Australia.

Simona Halep, gest uriaș pentru victimele din Australia

Mai mulți jucători de tenis celebri au anunțat că vor dona bani pentru victimele din urma incendiilor de vegetație din Australia. Foarte mulți au ales să doneze câte o anumită sumă de bani ori de câte ori vor da câte un as. Simona a găsit o metodă mai inedită.

”Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani”, a scris Simona Halep pe contul ei de Twitter.

Darren Cahill nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat, impresionând pe toată lumea. ”Bine jucat, Simona! Și eu voi da cu tine câte 50 de dolari pentru fiecare ieșire nervoasă. Așa că, pentru prima dată, voi spune ‘Bravo’!. Sufletele noastre sunt alături de pompieri, voluntari, cei de la serviciile de urgență și de toate familiile afectate”. a precizat antrenorul sportivei.

Simona  va juca la săptămâna viitoare la Adelaide, pentru ca apoi să ia startul la primul Grand Slam al anului, Australian Open. Ea a început deja pregătirile în Australia și speră la un rezultat cât mai bun. Ea a nunțat că principalul său obiectiv pentru acest an îl reprezintă Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde vrea să fie portdrapelul României. Își dorește să aducă acasă cel puțin o medalie.← Close