Sinead O’Connor suferă de agorafobie. A cerut ajutorul fanilor: “Sunt înfometată, nu-mi pot asigura hrana”

Astefanoaiei Cristiana, 19 oct.. 2020

Sinead O’Connor suferă de agorafobie, o boală care îi provoacă mari probleme la nivel psihic. Vedeta nu mai poate să își asigure hrana zilnică din acest motiv.

Sinead O’Connor  este o  cântăreața irlandeză faimoasă în întreaga lume. În urmă cu ceva timp, ea a recunoscut că, la vârsta de 50 de ani a fost diagnosticată cu depresie, boală care îi provoacă nenumărate suferințe.

Acum, pe 15 octombrie 2020,  O’Connor  a mărturisit pe internet că suferă de agorafobie. Din acest motiv, în plină pandemie, ea are probleme în a-și achiziționa hrana.

Recent, cântăreața a transmis, prin mesaje pe rețelele de socializare, despre cât de greu îi este în perioada de izolare în contextul pandemiei:

„În ultimii ani, în ultimele luni, zile, m-am confruntat în secret cu acestă traumă, cu această frică ce mă paralizează, cu o stimă de sine foarte scăzută, iar în ultima vreme nici nu mai mănânc. Sufăr de agorafobie, nu pot merge nici la magazin, sunt înfometată, acum locuiesc într-o zonă a țării unde livrările nu sunt o opțiune. Așa că întreb aici dacă știe cineva de vreun serviciu special pentru persoanele cu tulburări psihice a căror abilitate de a avea grijă de ele este redusă”.

Ulterior, tot pe internet, artista a anunțat că a reușit să își procure hrana: „totul este în regulă acum: ) am găsit un serviciu de livrare : ) Sunt fericită : )”.

În urmă cu doi ani, Sinead O’Connor  vorbea pentru prima oară despre depresie

Sinead O’Connor  a avut mai multe tentative de sinucidere, iar de mai bine de 15 ani luptă cu depresia, pentru care diagnosticul a venit în urmă cu ceva timp. Alături îi este psihoterapeutul, ea izolându-se de familie și locuind singură.

„Vreau ca toată lumea să ştie cum e, de aceea fac acest video. Ştiu că sunt alte milioane de persoane pe lumea asta care suferă, la fel ca mine, dar nu au aceleaşi resurse ca mine,”transcrie Adevărul. „Dintr-o dată, toţi oamenii care ar trebui să te iubească şi să aibă grijă de tine te tratează ca dracu. Dacă era după mine, eram moartă deja, mă duceam după mama, pentru că am mers singură prin lume timp de doi ani drept pedeapsă pentru că sunt bolnavă mintal şi fiind furioasă că nimeni nu ar avea grijă de mine”, a mărturisit cântăreaţa într-un videoclip în care vorbea despre problema ei. 

Sinead are patru copii, din trei relații și o căsătorie eșuate.

Cântăreața este faimoasă datorită piesei  „Nothing Compares To You”, cunoscută în toată lumea, lansată la finalul anilor 90.← Close