Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, prima apariție de la nașterea fiului lor Alexandru

Bosioc Cristina, 14 nov.. 2019

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva și-au făcut prima apariție împreună, de când s-a născut fiul lor Alexandru, care a împlinit de curând 6 luni.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, prima apariție de la nașterea fiului lor Alexandru

Deși au existat multe controverse și vorbe urât la adresa Laviniei, din pricina numărului mare de kilogrme luate în sarcină, ea a demonstrat că se poate slăbi frumos într-un timp relativ scurt. Cântăreața s-a afișat alături de tatăl copilului său cu o siluetă de invidiat și a închis gura tuturor celor care au criticat-o aspru când era însărcinată.

Miercuri seară, 13 noiembrie, cei doi părinți au participat la primul eveniment monden de la nașterea fiului lor și au lăsat pe toată lumea cu gura căscată, potrivit avantaje.ro. Amandoi arată senzațional, semn că le priește viața de părinți.

Ieri Lavinia a postat prima fotografie cu băiețelul ei și fanii au fost absolut încântați. Totuși, cei doi se pare că nu vor să arate încă fața micuțului Alexandru.

Lavinia si Stefan Banica au participat la primul eveniment de cand s-a nascut fiul lor. sursa foto: avantaje.ro
Lavinia si Stefan Banica au participat la primul eveniment de cand s-a nascut fiul lor. sursa foto: avantaje.ro

„Astăzi este o zi importantă pentru mine. Îngerașul meu a împlinit 6 luni. Este băiețel mare, este ager, haios și cred ca este și foarte talentat. Îi doresc numai zile senine și pline de frumos, de bunătate, de realizări și înțelepciune. Îl iubesc cu toată ființa mea. Este un sentiment care nu se poate exprima în cuvinte. Este un sentiment Dumnezeiesc!”a scris Lavinia Pîrva în dreptul fotografiei cu fiul ei.

Lavinia Pârva a vorbit acum puțin timp despre copilașul ei într-o emisiunea televizată și a povestit că se simte foarte bine! „Sunt foarte bine, sunt într-o perioadă foarte frumoasă a vieții mele. A fost ceva sublim când l-am luat prima oară în brațe  Am avut emoții mari când am ajuns acasă cu el. Am noroc de un copil foarte bun și cumințel. Cred că va avea mult umor”, a precizat artista care este căsătorită cu Ștefan Bănică Jr.← Close