Ștefan Stan și-a dus soția la cimitir

Adrian, 16 nov.. 2019

Ștefan Stan a uluit lumea mondenă: s-a căsătorit, deși până atunci anunța, prin comportament, că mai are chef de burlăcie! Doar rudele și câțiva amici buni au știut, dar au ținut totul la mare secret, despre marele eveniment. La doar câteva ore după ce a spus ”DA”, artistul și-a dus proaspăta soție în cimitir, scrie CANCAN.

Da, Ștefan Stan chiar a luat-o în serios: s-a căsătorit! Asta pentru că, în urmă cu mai bine de un an, artistul dezvăluia, pentru CANCAN.RO, că a venit timpul să se așeze la casa lui… Nu a făcut-o, s-a despărțit de blonda care îi era atunci iubită! Acum, decizia lui a luat prin surprindere tot showbiz-ul. Câștigătorul primei ediții ”Vocea României” și Simona, femeia despre care nimeni nu a știut ceva, s-au căsătorit civil! Cei doi ”însurăței” s-au retras apoi acasă, dar nu era destinația finală. Ștefan și iubita lui soție aveau să ajungă, spre miezul nopții, la cimitir!

Paparazzii CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, i-au surprins pe Simona și Ștefan la locul unde mama artistului își doarme somnul de veci. În urmă cu aproximativ o lună, Mihaela Soare (68 de ani) se stingea din viață, iar Ștefan era devastat. Nu o va uita niciodată pe femeia care i-a dat viață, iar la câteva ore de când s-a căsătorit, s-a dus să-i ”vorbească” măicuței sale. Cu atât mai mult cu cât Simona, soția lui, s-a înțeles de minune cu Mihaela.

CANCAN.RO a aflat că, de fapt, mama lui Ștefan Stan a fost aceea care a stabilit data nunții, după ce artistul o ceruse de nevastă pe Simona în septembrie, la Londra, unde se pregătea pentru un concert. Ștefan și soția lui au plecat înspre miezul nopții la Cimitirul Ghencea Civil, unde s-au recules la mormântul femeii plecate prea devreme în lumea celor drepți. După aproximativ jumătate de oră, cei doi au revenit la mașină, sub umbrela care i-a ferit de ”lacrimile” cerului. Iar în 10 minute au ajuns acasă.

Citește mai mult pe CANCAN.ro.← Close