Surpriză pentru fanii serialului „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”

Hoidrag Laurentiu, 15 apr.. 2019

Surpriză pentru fanii serialului „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”. Sezonul final, al optulea, al serialului „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones” a debutat cu o surpriză pentru fani, un generic nou-nouț, după 67 de episoade, arată BuzzFeed, scrie Mediafax.

După opt ani în care fiecare episod al serialului „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones” a fost deschis cu aceeași serie de imagini cu schimbări minime, în funcție de locul acțiunii în fragmentul respectiv, producătorii par să fi schimbat tehnica de abordare a genericului. De altfel, genericul original, conceput de directorul de creație Angus Wall, regizorul artistic Robert Feng, animatorul Kirk Shintani și designerul Hameed Shaukat, este considerat unul dintre cel mai ușor de recunoscut momente din televiziune, primind, în 2011, un premiu Emmy pentru design.

Ce modificări au fost făcute la genericul serialului

Surpriză pentru fanii serialului „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”. Chiar dacă reperele rămân aceleași, planarea pe deasupra hărții în mișcare este completată acum de plonjări în interiorul clădirilor care se ridică în diferitele regate ale ținutului fictiv cu cele două continente, Westeros și Essos.

Schimbările au fost o surpriză pentru fani, călătoria printre detaliile mașinăriilor de ceasornic reprezentate la baza procesului de ridicare a elementelor semnificative din poveste trezind entuziasmul comentatorilor.

Sezonul al optulea din „Urzeala Tronurilor” a debutat duminică seară, în SUA, cu episodul „Winterfell”, primul dintre cele șase ale seriei finale.

Cele mai bune replici din primul episod

Publicaţia britanică The Independent a şi făcut o selecţie a celor mai bune replici din primul episod al sezonului al optulea din „Urzeala Tronurilor”.

Sansa: Mai exact, ce mănâncă dragonii?
Daenerys: Ce vor ei.

Tyrion: (despre nunta lui Joffrey) A fost o poveste jenantă
Sansa: A avut momentele ei!

Jon: (despre sabia Aryei, Needle) Ai folosit-o vreodată?
Arya: O dată sau de două ori.

Qyburn: Mă tem că vin cu veşti groaznice: morţii au spart zidul.
Cersei: Bun.

Cersei: (lui Euron) Vrei o târfă, cumpăr-o. Vrei o regină, câştig-o.

Yara: (lui Theon) Ce e mort s-ar putea să nu moară niciodată, dar, oricum, omorâţi-i pe nenorociţi.

Jon: (după ce mers pe dragon) Mi-ai stricat tot farmecul cailor.

Sandor Clegane: M-ai lăsat să mor!
Arya: Mai întâi te-am jefuit!

Jon: (despre Daenerys) Nu e ea ca taică-su!
Sansa: Nu, e mult mai frumoasă!

Eddison Tollett: Stai pe loc! Are ochi albaştri!
Tormund: Mereu am avut ochi albaştri!

Citește și: 

Când poate fi văzut primul episod al ultimei serii în România

Cei mai nerăbdători dintre fanii români vor fi nevoiți să facă noapte albă, întrucât premiera sezonului 8 din Urzeala Tronurilor va avea loc luni, 15 aprilie, de la ora 04:00.

Dacă nu reușești să te trezești atât de devreme, nu-ți face griji. HBO va redifuza episodul tot luni, cu începere de la ora 20:00. De asemenea, sezonul care aduce deznodământul poveștii va fi disponibil și pe HBO Go, platforma de streaming a celebrului canal TV.

Câte premii a primit cel mai iubit serial din istoria HBO

Sezonul al optulea din „Urzeala Tronurilor” a debutat duminică seară, în SUA, cu episodul „Winterfell”, primul dintre cele şase ale seriei finale.

Încă de la lansare, în 2011, „Urzeala Tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. „Game of Thrones” a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award.

Inspirat din seria de romane „A Song of Ice and Fire/Cântec de gheaţă şi foc”, de George R.R. Martin, serialul „Urzeala tronurilor” are o acţiune amplasată într-un ţinut fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din „Urzeala tronurilor”.

Sursă: www.mediafax.ro← Close