Survivor România începe astăzi LIVE de la ora 20

Adrian, 18 ian.. 2020

Survivor România începe astăzi de la ora 20:00 la Kanal D și este transmis și online pe Știritv.ro și live streaming pe site-ul kanald.ro. Reporterii știritv.ro țe țin la curent cu tot ce se întâmplă în prima ediție Survivor. LIVE mai jos. Sezonul 1, episodul 1.

Reality Show-ul este asemănător cu Exatlon, dar este numit cel mai dur reality show din lume, așadar concurenții vor fi supuși unor proble extrem de grele.

LIVE – Survivor România, episodul 1, sezonul 1

Vezi mai jos imagini și comentarii de la Survivor episodul 1, sezonul 1.

UPDATE 22:28 – Primul episod Survivor s-a încheiat, mâine de la ora 20:00, telespectatorii pot vedea episodul 2. Din promo observam că Augustin Viziru se accidenteză grav și între Andi și Mihai începe o dispută.

UPDATE 21:36 – PRIMA PROBĂ Survivor a fost câștigată de Războinici cu scorul de 10 la 2.

UPDATE 21:34 – Bătaia pentru ultima rundă este mare, deși pare că nu mai are rost dată fiind diferența. Războinicii au un scor confortabil.

UPDATE 21:31 – ANDREI se află deja în fața panourilor cu totemuri și nu-l lasă pe Vlădău să ajungă la panou, că dărămă toate piesele. SCORUL este 9 la 2 pentru RĂZBOINICI.

UPDATE 21:27 – Famoșii recuperează cu aducerea lui Mihai în locul lui Cezar. Rușinea lor mai este spălată cu un punct câștigat. Scor 8-2 pentru Războinici VS Faimoși.

UPDATE 21:23 – Mihai i-a luat locul lui Cezar, care s-a accidentat și n-a mai fost lăsat de medici să participe. Mihai este un concurent puternic care a zburat efectiv în prima sa probă.

UPDATE 21:21 – RĂBOINICII AU 8 PUNCTE. Scorul este 8-1.

UPDATE 21:20 – Adriana o înfruntă pe Asiana în totemuri, deși cea de-a doua este mult în urmă, este posibil ca Faimoșii să recupereze.

UPDATE 21:16Războinicii câștiga din nou, Andi și Bogdan s-au confruntat la panou și deși scorurile erau aproape, Andi a reușit să dărăme ultima piesă. Scorul Războinicilor este 7-1. Faimoșii încep să cedeze, au pierdut adăpostul.

UPDATE 21:13 – Cezar de la Faimoșii s-a accidentat. Medicii îi vor da verdicul daca se va putea implica în continuare în proba 1.

UPDATE 21:10 – RĂZBOINICII câștigă al șaselea punct.

UPDATE 21:08 – Proba continuă, iar Răboinicii par să câștige al șaselea punct.

UPDATE 21:06 – RĂZBOINICII câștigă din nou un punct, scorul este 5-1.

UPDATE 21:04 – Proba Survivor continuă, miza concursului este adapostul și focul. Emanuel și Augustin se confruntă la cele 6 totemuri care trebuiesc doborâte.

UPDATE 21:01 – LOLA a pierdut din avantaj. Ambele fete sunt extrem de epuizate. Războinicii reușesc totuși să câștige și sunt tot mai departe de Faimoși.

UPDATE 20:58 – Ruby, Andi, Lola și Bogdan Vlădău au fost la următoarea probă Survivor, Andi a pornit rapid și a oferit în prima parte avantaj.  Lola a ajuns prima la panoul în care trebuia să doboare piesele.

UPDATE 20:56 – Războinicii câștigă detașat a treia probă. Scorul 3-1.

UPDATE 20:53 – Războinicii recupereză, scorul 2-1.

UPDATE 20:48 – Mihai, din echipa Faimoșilor, a recuperat punctul pierdut și a egalat cu o forță terifiantă pentru toți cei prezenți. S-a deplasat rapid, extrem de concentrat și a recuperat avansul avut de adversarul lui.

UPDATE 20:44 – Prima probă a fost câștigată de Războinici. Concursul contină cu confruntarea dintre Grațiela și Karina.

UPDATE 20:38 – Prima probă Survivor. Faimoșii și Răboinici se confruntă cu formatul tv care îi supune la probe grele. Cine va câștiga acoperișul deasupra capului?

UPDATE 20:29 – Prima probă din concurs nici nu a început bine, iar concurenții se confruntă cu vremea extrem de capricioasă. Ploaia îi udă pe concurenții care se luptă pentru barcă și foc.

UPDATE 20:25 – Urmează prima probă Survivor România. Cei 20 de concurenți se luptă pentru o baracă și foc. Primul joc de recompensă este un joc de stafetă.

UPDATE 20:06 – Prezentarea Războinicilor a început. Locația Reality Show-ului este Republica Dominicană.

Iată câteva imagini foto și video.

UPDATE 19:53 – Survivor România este pe cale să înceapă de a ora 20:00 la Kanal D. Urmărește mai jos live stream Kanal D și live text din reality show.

Concurenții Survivor România

Concurenții sunt împărțiți în două echipe, „Echipa faimoșilor” și „Echipa Războinicilor. Concurenții Survivor România vor fi prezentați astăzi la Kanal D.

Echipa Faimosilor de la Survivor Romania

Echipa Faimosilor este formata din Cristina Siscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Gratiela Teohari Duban, Mihai Onicas, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vladau, Augustin Viziru si Cezar Juratoni.

Echipa Razboinicilor de la Survivor Romania

Echipa Razboinicilor este formata din Adriana Popescu, Remus Laurentiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ionita, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala si Andi Constantin.

Dan Cruceru prezentator

Batalia “Survivor Romania” incepe ASTAZI, la ora 20:00! Telespectatorii isi vor putea vota favoritii!
Batalia “Survivor Romania” incepe ASTAZI, la ora 20:00! Telespectatorii isi vor putea vota favoritii!

Dan Cruceru prezintă emisiunea Survivor România. Acesta este un fost jurnalist celebru, care a lucrat mult timp la Prima Tv, unde prezenta jurnalul de știri.

„Buna seara, dragii mei! Va asigur ca ce se intampla aici este absolut exceptional. Nu ati mai vazut un astfel de show in Romania. „Survivor” este cu adevarat un fenomen. Vorbim de lupte crancene, de dueluri acerbe intre concurenti, vorbim de conditii la limita supravietuirii. Credeti-ma, totul este 100% real si totul se desfasoara cu o viteza ametitoare.

Miza este una foarte mare si fiecare dintre cei care participa in acest duel spune ca este pregatit, spune ca este pregatit sa fie primul Survivor Romania. Ei bine, stim cu totii, insa, ca la finalul competitiei va ramane unul singur.

Acestea fiind zise, va astept in premiera, sambata, la 20:00, apoi, saptamana de saptamana, 4 zile. Va asigur ca este o experienta unica si ca nu trebuie sa o ratati”, a spus Dan Cruceru din Republica Dominicana.

Live streaming Survivor România

Survivor România poate fi urmărit și online prin live streaming pe site-ul oficial Kanal D. De asemenea abonații UPC și Orange România pot urmări reality show-ul prin intermediul Horizon TV și Orange TV.

Emisiunea live streaming începe de la ora 20:00 aici și este transmisă live și de ȘTIRI TV, mai jos. La ora 20:00 articol se actualizează.

Concurenții vor putea fi votați prin SMS și astfel locul lor în emisiune poate fi asigurat de fani.

Reality show-ul TV a fost prezent în România, sub diferite formate derivate din el. „Exatlon” este unul dintre ele care a cucerit rapid publicul Kanal D.← Close