Tatăl lui Meghan Markle o critică dur pe fiica sa

Bosioc Cristina, 20 ian.. 2020

Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, a făcut câteva observații dure la adresa fiicei sale. Bărbatul nu s-a sfiit să o critice pe fiica sa pentru că l-a determinat pe prințul Harry să părăsească familia regală.

Tatăl lui Meghan Markle o critică dur pe fiica sa

Deși regina a trimis un comunicat în care spune cât de mult o apreciază pe Meghan pentru că s-a integrat repede in familia lor, tatăl Ducesei de Sussex ține mai degrbaă să o critice pe fiica sa.

„Este dezamăgitor, ajunsese să trăiască visul oricărei fete. Fiecare își dorește să devină prințesă, ea a devenit. Acum renunță la tot, pentru bani. Trei milioane de dolari și o casă cu 26 de camere nu le-a fost de ajuns. Este stânjenitor pentru mine. Când s-au căsătorit, știau că au o obligație.”, a spus acesta.

Bărbatul este de părere că fiica lui a luat una dintre cele mai greșite decizii din viața ei.

„Obligația de a fi parte din Familia Regală. Este una dintre cele mai mărețe și longevive instituții, iar ei au distrus-o, au transformat-o într-un Walmart cu o coroană. Nu ar trebui să facă așa ceva, este ridicol.”, a transmis Thomas Markle.

Vă reamintim că cei doi soți își vor pierde titlurile regale și nu vor mai avea îndatoriri în acest sens. De asemenea, ei trebuie să restitutie suma pe care au cheltuit-o pentru a redecora Forgmore Cottage, reședința lor din Marea Britanie. Regina Elisabeta a declarat că îi susține total în demersul lor de a se separa de familie, dar și că ei sunt bineveniți oricând și iubiți de toți membrii familiei regale britanice.

Citește și: Regina Elisabeta este furioasă pe Ducii de Sussex. Care este motivul← Close