Tragedie în lumea sportului: Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

Bosioc Cristina, 26 ian.. 2020

Tragedie imensă în lumea sportului: Kobe Bryant a murit la numai 42 de ani, într-un accident de elicopter care a avut loc în localitatea Calabasas, din California, Statele Unite ale Americii.

Tragedie în lumea sportului: Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

Kobe Bryant, unul dintre cei mai populari baschetbaliști din lume a murit într-un accident de elicopter dumincă, în Calabasas. Se pare că elicopterul în care se afla alături de cel puțin 3 persoane s-a prăbușit și a izbucnit în flăcări. Niciunul dintre pasagerii aflați al bord nu a supraviețuit, deși autoritățile au itnervenit rapid și au făcut tot posibilul să îi salveze.

Anchetatorii investighează în acest moment cauza accidentului.

Kobe Bryant a jucat între anii 1996 și 2016, anul în care s-a retras, pentru Los Angeles Lakers, fiind unul dintre cei mai populari și îndrăgiți baschetbaliști din istoria NBA.

Fostul sportiv obișnuia să călătorească în elicopterul său privat de ani buni, încă din vremea în care juca pentru Lakers.

Bryant era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele, născută în iunie 2019.← Close