Vedeta PRO TV este însărcinată! Tocmai a dat vestea

Bosioc Cristina, 21 apr.. 2020

O celebră devedetă Pro Tv va deveni mamă pentru prima oară. Ea tocmai a făcut marele anunț: este însăcinată în 6 luni și este în culmea fericirii!

Vedeta PRO TV este însărcinată! Tocmai a dat vestea

Oana Tache, căci despre ea este vorba, a ales să ne dea astăzi una dintre cele mai importante vești, aceea că va fi mămică. Vedeta însărcinată în șase luni spune că a primit acest cadou special de Crăciun și a ales să se bucure cât mai mult de minunata veste doar alături de cei dragi. Deși nu este o fire secretoasă, ea a preferat să se bucure în liniște de primele șase luni de sarcină.

„Sunt foarte fericită! E o experiență complet nouă, o perioadă atât de frumoasă, atât de plină de trăiri și emoții încât simți nevoia să te dedici complet și să trăiești totul la intensitate maximă.  Nu sunt secretoasă de fel. De fapt, după mai bine de 25 de ani în atenția media e greu de spus că sunt lucruri pe care publicul să nu le știe despre mine de la MTV, ProTV, radio, presă scrisă sau din online. Și totuși… A fost și este atât de mare bucuria, încât am vrut să o țin doar pentru mine și familie cât mai mult timp”.

Vedeta Pro tv a povestit că ea și soțul ei visau de foarte multă vreme să devină părinți, așa că au tot încercat. Se pare că momentul norocos a venit chiar când se aflau într-o vacanță foarte departe de țara noastră.

„Ne doream foarte mult să devenim părinți. Însă, mai ales pentru că amândoi suntem foarte activi profesional, a fost nevoie de o relaxare completă și o în capătul celălalt al lumii, ca să ne resetăm și să neconcentrăm pe ceea ce, iată, împlinește familia noastră. Am aflat de Crăciun că vom fi trei și, deși sună a clișeu, vestea asta a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată. De când am aflat că va fi băiat, glumim foarte des spunându-ne că, odată conceput în Japonia, Țara Soarelui Răsare, bebelușul nostru va fi sigur un mic extraterestru dependent de răsărituri, vitezăși tehnologie.  Cu așa părinți, sigur va fi un omuleț hiperactiv, vesel și cu personalitate”, a povestit vedeta potrivit cancan.ro← Close