Vodafone Black Friday 2019 81% reducere la iPhone Pro max, Huawei P30 și Samsung Galaxy Note 10

Adrian, 15 nov.. 2019

Vodafone Black Friday 2019 vine cu reduceri nemavăzute până acum de Black friday la telefoanele mobile. iPhone PRO Max, Huawei P30 și Samsung Galaxy Note 10 de 256 GB, ar avea o reducere de 81% conform catalogului de reduceri din vinerea neagră.

UPDATE – Site-ul www.vodafone.ro funcționează cu probleme, ofertele de Black Friday sunt, dar site-ul are probleme tehnice. Dacă vrei să cumperi telefoane la reducere, îți recomandăm să dai refresh.

Site-ul Vodafone are probleme
Site-ul Vodafone are probleme

Cel mai probabil reducerile vor fi valbile pentru clienții care vor contracta și un abonament, însă nu este exclus ca Vodafone să facă un marketing puternic.

Vodafone ofertă de Black friday 2019
81% reducere pe Vodafone, operatorul sugereaza că reducerile s-ar aplica la iPhone, Huawei și Samsung

Site-ul nu este momentan funcțional, în sensul ca afisează un mesaj prin care clienții sunt anunțați că se pregătesc reducerile și ca se va deschide în curând.

LIVE BLOG Știri TV de Black Friday 2019 te ține le curent când se deschide site-ul.

Vodafone are Black Friday si pe site-ul UPC, companie pe care a cumpărat-o anul acesta. Iată ce ofertă are compamnia de internet fix, cablu și telefonie fixă.

Oferta Black Friday 2019 de la UPC
UPC reduceri de Black Friday 2019, abonamentele de televiziune și internet fix reduse cu 50%

Returnarea produselor comandate online

Returnarea produselor comandate online se poate face în 14 zile de la data livrării acestora. Produsele achiziționate din magazinele fizice NU pot fi returnate conform legii, decât dacă magazinul are aceeași politică. Deobicei un magazin care se respectă are o politică de retur. Directorul ANP a explicat însă că

„Un produs cumpărat din magazin este un produs care poate fi analizat, pipăit, văzut și măsurat. Răzgândirea unui client este posibilă, însă ANPC nu are cum să sancționeze un magazin pentru că nu acceptă un retur al unui produs cumparat fizic din magazin.”

Dacă un magazin îți încalcă drepturile www.anpc.ro îți stă la dispoziție. Pe site există un formular unde poți depune reclamații sau poți suna la 0219551, unde un operator te poate îndruma.

Reducerile Vodafone Black Friday 2019 și UPC și în magazine

Magazinele Vodafone și UPC aplică reducerile de Black Friday 2019 și în magazinele fizice, dar ofertele este posibil să difere față de cele online.← Close