What’s Up, probleme de sănătate: „M-am dus de urgență să mă operez cu pareză pe piciorul stâng”

Bosioc Cristina, 06 feb.. 2020

Cântărețul What’s Up, pe numele său Marius Ivancea, a avut în utlima perioadă o mulțime de probleme, printre care și unele de sănătate. Deși a preferat să stea departe de reflectoare în prima parte a acestui an, acum Marius a decis să le povestească fanilor care este situația lui actuală. Se pare că probleme sale de sănătate sunt mai grave decât ne-am fi imaginat.

What’s Up, probleme de sănătate: „M-am dus de urgență să mă operez cu pareză pe piciorul stâng”

Artistul a declarat în urmă cu puțin timp că suferă de o hernie de disc care îl ține la pat și are nevoie de o operație. Iată că între timp What’s Up s-a operat și în acest moment se reface. Viața lui nu a fost una ușoară în ultimele luni, dar cântărețul nu și-a pierdut speranța și optimismul caracteristic.

What’s Up le-a explicat fanilor în sfârșit de ce a preferat să tacă în ultimul timp și totodată le-a mulțumit tutror celor care i-au stat alături în aceste clipe dificile.

„O să vă explic de ce a trebuit sa tac atâta amar de vreme. Pentru cei care se întreabă ce îmi face hernia de disc: m-am dus de urgență să mă operez cu pareză pe piciorul stâng, m-am operat, mai am o săptămână de stat la pat și sunt ca nou. Le mulțumesc celor care mi-au fost alături în perioada ce abia a trecut, le mulțumesc fanilor care m-au întrebat: e real?!”, a scris What’s Up pe conturile sale de pe rețelele sociale.

Citește și: Kobe Bryant avea un pact secret cu soția sa. De ce nu călătoreau împreună← Close